Collecteren tijdens live uitzending van de kerkdienst in 'De Voorhof'

Collecteren via de Appostel-app

Onze gemeente stapt over op het gebruik van de Appostel-app als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. Het geven via de Givt is vanaf januari 2022 niet meer mogelijk.
Lees hier hoe u de Appostel-app installeert.

Of u nu thuis meekijkt vanaf de bank, of als u geen contant geld mee hebt tijdens de dienst. Met de Appostel-app kunt u gewoon blijven geven. Open de app, klik op 'Geef aan een collecte of doel' en kies 'Collecte in kerkdienst'. Klik op 'Gift' en vul de bedragen in voor 1e, 2e en 3e collecte.
Het makkelijkst werkt het als u kiest voor 'Tegoed'. De eerste keer krijgt u de melding dat u te weinig tegoed hebt. U kunt nu kiezen voor 'Tegoed opwaarderen'. Dit doet u via iDEAL.
Vervolgens worden de bedragen die u bij de collecte hebt ingevuld afgeboekt van uw tegoed in de app. U kunt het vergelijken met het vooraf overmaken van een bedrag waarmee u de collectebonnen bestelde.

Het collectegeld kan ook worden geboekt op IBAN NL45 RABO 0382 4662 68 t.n.v. Diaconie De Voorhof

QR-code Givt
De Appostel-app is natuurlijk handig voor collectes, maar biedt meer dan dat: u vindt er ook de Zondagsbrief, De Schakel, u leest er wie er in de komende kerkdienst een rol hebben. De app bevat contactenlijst waarin u de contactgegevens van andere gemeenteleden vindt. Uiteraard staat het u vrij of te beslissen of u daarin ook opgenomen wilt worden.

Heeft u vragen over de app, stuur dan een mail naar Johan de Kruijf: systeembeheer.cvk [apenstaartje] pkndevoorhof.nl