Kindernevendienst

We kunnen nu niet allemaal bij elkaar komen in de Voorhof. Gelukkig wordt er elke zondag in de dienst een kinderverhaal verteld. Op deze site vind je de werkjes die bij het verhaal horen, scroll maar naar beneden...  Als jullie een leuk idee hebben voor op deze website, of je wilt iets delen (bijvoorbeeld een mooie foto van je gemaakte werkje) mail ons. 

Ons mailadres is: kindernevendienst [apenstaartje] pkndevoorhof.nl 

Overstapviering

27 juni is de overstapviering voor kinderen uit groep 8. Het thema is "vertrouwen "Mocht je in groep 8 zitten en mee willen doen, stuur een mailtje naar jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl 16 juni is de voorbereidingsavond, dus wees er op tijd bij.

Voor alle kinderen t/m groep 7. Zouden jullie net als vorig jaar thuis weer een broodje in elkaar willen knutselen die we in de broodtrommels kunnen stoppen? Zet je naam erop en een wens voor de overstappers. Zoals het er nu uit ziet zijn er 7 overstappers. Dus dat wordt een halfje brood wink Hieronder vind je een voorbeeld voor een broodje:

voorbeeld broodje

De werkbladen voor deze zondag:

zondag 6 juni (plakwerkje)
zondag 6 juni (Wat doe je hier)
zondag 13 juni (Rebus)
zondag 13 juni (tien verschillen)

Uitleg werkjes:

Rebus:
Los de rebus op (oplossing onderaan deze pagina)

Zoek de tien verschillen:
Kijk goed naar de beide platen. Zijn ze gelijk? Zoek de verschillen. Het zijn er 10. Kleur daarna de plaat.

Wij ontvangen graag een foto van jullie werkjes als ze klaar zijn. Dan kunnen we ze laten zien in de kerkdienst. Stuur je foto's naar kindernevendienst [apenstaartje] pkndevoorhof.nl 

Zondag 13 juni Johannes en Jezus (Johannes 3:22-36)

De leerlingen van Johannes de Doper ontdekken dat Jezus en zijn leerlingen ook mensen dopen - net als Johannes. Het lijkt op concurrentie, maar daar denkt Johannes anders over. Als mensen aan hem vragen wat hij ervan vindt, antwoordt Johannes dat Jezus groter moet worden en hij zelf kleiner.


 

De liedjes die in de dienst worden gezongen:

Oplossing: Jezus groeit en Johannes blijft eenvoudig zijn werk doen