Kindernevendienst

We kunnen nu niet allemaal bij elkaar komen in de Voorhof. Gelukkig wordt er elke zondag in de dienst een kinderverhaal verteld. Op deze site vind je de werkjes die bij het verhaal horen, scroll maar naar beneden...  Als jullie een leuk idee hebben voor op deze website, of je wilt iets delen (bijvoorbeeld een mooie foto van je gemaakte werkje) mail ons. 

Zondag 17 januari t/m 24 januari week van gebed.

Deze week wordt jij uitgenodigd om te bidden! Waarom? Omdat de kerk jou nodig heeft! We horen bij elkaar. Bidden doen we met elkaar en voor elkaar. Bidden met en voor mensen dichtbij en mensen ver weg. Jezus luistert graag als we bidden. Het is alsof Hij zegt:"Hallo hebben we contact?" Doe je (weer) mee? 

Hier vindt je een gebedsboekje voor de week van gebed, die je kan helpen om met elkaar te bidden. Elke dag kun je een stukje uit de bijbel lezen is er een uitleg en staan er gebedspunten beschreven. Leuk om biijv. aan tafel te doen met elkaar. en lukt het volgende week niet, dan kun je het altijd op een ander moment doen waarop het wel lukt. Succes ermee! 

kindergebedsboekje

Ons mailadres is: kindernevendienst [apenstaartje] pkndevoorhof.nl 

Werkbladen voor de betreffende zondag:

Zondag 17 januari Blijf in mijn liefde (Johannes 15)

Abraham werd geroepen door God om op reis te gaan. Abraham ging. Hij houdt zoveel van God en vertrouwd God dat hij doet wat God van hem vraagt. Ondanks dat hij niet  weet wat hem te wachten staat. Abraham blijft met God verbonden. Jezus maakt in Johannes 15 de  vergelijking met een druivenplant. Jezus is de stam, wij zijn de takken. Als wij verbonden blijven met de stam (Jezus dus) en de stam met de takken (dat zijn wij) dan zul je veel goeds kunnen doen. 

Het kinderverhaal dat afgelopen zondag is verteld:

Vandaag lekker veel werkjes die allemaal te maken hebben met de druif en de druivenplant. Op de linkjes zelf staat wat je precies moet doen. Veel succes!

Een liedje over liefde:

Muzikale oppepper:
We hopen dat jullie snel weer naar school kunnen frown tot die tijd....sterkte met de online lessen. Voor jullie allemaal een muzikale oppepper!