Kindernevendienst

Werkbladen voor de betreffende zondag:

Hallo kinderen van de Voorhof!

We komen elkaar de komende tijd niet tegen in de kerk. Maar we zijn jullie niet vergeten! Hierboven vind je de werkjes van de kindernevendienst  die horen bij het verhaal dat in de kerk is voorgelezen.

Zondag 31 mei Pinksterfeest

Weet je waarom we zo blij en opgewekt zijn, God heeft ons Zijn Geest gegeven. Die Geest lijkt onzichtbaar, maar Hij is er wel! Net als de wind, die zie je niet, maar je voelt hem wel waaien......enne hebben jullie wel eens vitamines gezien in je banaan? 

Je kunt deze week kiezen om een duif te knutselen. Of je kleurt de kleurplaten in. Het mag natuurlijk ook allebei. We zien de resultaten graag op kindernevendienst [apenstaartje] pkndevoorhof.nl

               
Maak het plaatje groter door erop te klikken....

Hieronder een liedje over pinksteren van Elly en Rikkert (Wisten jullie dat ze hun afscheidsconcert inmiddels gegeven hebben?) Deze wordt gezongen in onze pinksterdienst, zing dus  uit volle borst mee! 

Speciaal voor kinderen van groep 8 en jullie ouders:

Zondag 21 juni is er een overstapviering. Speciaal voor jullie, omdat jullie afscheid nemen van de basisschooltijd en naar de middelbare school gaan. Jullie nemen afscheid bij de kindernevendienst, jopkids en jopbasic en worden uitgenodigd voor de tienerdienst en 4G. Dit jaar zal deze viering wegens corona anders verlopen dan we in gedachten hadden. We willen graag met jullie in contact komen om te horen of je mee wilt doen met deze viering. Laat ons weten of je wel/niet mee wilt doen.  We willen ook  graag ideeën uitwisselen, hoe we deze dienst het beste vorm kunnen geven in deze situatie.
Stuur een mail naar kindernevendienst [apenstaartje] pkndevoorhof.nl voor jullie reactie.

Muzikale oppepper voor jou en mij 7 juni 19:00u :

7 juni is er een leuke muzikale online activiteit in de Voorhof. Daar willen we natuurlijk ook de liedjes horen die jullie leuk vinden! Klik op onderstaande link en geef een lied voor jezelf of voor een ander door!

Van de kinderen van de Voorhof: