Kindernevendienst

We kunnen nu niet allemaal bij elkaar komen in de Voorhof. Gelukkig wordt er elke zondag in de dienst een kinderverhaal verteld. Op deze site vind je de werkjes die bij het verhaal horen. Als jullie een leuk idee hebben voor op deze website, of je wilt iets delen (bijvoorbeeld een mooie foto van je gemaakte werkje) mail ons. 

Vanaf 12 juli mogen er weer 50 mensen naar de voorhof komen. Hiervoor kun je je aanmelden via het aanmeldformulier op deze website. Klik links bovenin maar op "welkom" dan vindt je het vanzelf. Mocht jij  je aangemeld hebben om naar de kerk te komen, wil je ons dan een mailtje sturen met je naam en je leeftijd? Dan zorgen wij dat er voor jou iets te doen is tijdens de kerkdienst. 

We zijn ook op zoek naar kinderen die helpend handje willen zijn tijdens het kindermoment. Mail ons als je dat leuk vindt.

Ons mailadres is: kindernevendienst [apenstaartje] pkndevoorhof.nl 

Werkbladen voor de betreffende zondag:

Zondag 9 augustus Jona 2
Vandaag gaat het het verhaal over Jona. Jona is een profeet. Hij moet van God naar de grote stad Nineve om de mensen daar van God te vertellen. De mensen van Nineve doen het niet goed en Jona moet hen door over God tevertellen weer op het goede pad helpen. Maar Jona wil niet naar Nineve en hij probeert te vluchten. Hij gaat op een schip naar een heel andere plaats: Tarsis. Tijdens die reis komt er een hele harde storm, het schipt dreigt te vergaan. Jona beseft dat dit door zijn vlucht komt. Hij laat zich over boord gooien en wordt door een grote vis opgeslikt. Jona bidt tot God en na drie dagen wordt hij aan land weer uitgespuwd.

Ben je al op vakantie..? dan nog een leuke vakantie gewenst!!
Ga je niet op vakantie, helemaal niet erg..., thuis is ook van alles te beleven.

Het is zomervakantie! Wij hebben wat leuks voor jou.
De laatste schoolbel voor dit seizoen is gegaan en dat betekent vakantie!! Wat ga jij allemaal doen de komende 6 weken? Laat het ons weten.
Vanuit de kindernevendienst komen wij iets bij jou langsbrengen voor deze zomer. Mocht je begin volgende week niets ontvangen hebben, laat het ons dan even weten via emailadres kindernevendienst [apenstaartje] pkndevoorhof.nl of neem (vanaf 19 juli) contact op met ds Marten Jan Kooistra. 
 
Van de kinderen van de Voorhof: