Commissies en werkgroepen

Hulpdienst De Voorhof | Verjaardagsfonds | Oud papieractie (OPA) | Najaarsmarkt | Kringloopwinkel | Contactmiddagen | Vervoer naar ziekenhuizen voor bezoek

Hulpdienst De Voorhof

Voor acute kortdurende hulp van eenvoudige aard.
De hulpdienst valt rechtstreeks onder de diaconie.

Verjaardagsfonds

Op de verjaardagen van gemeenteleden wordt een kaartje met een gelukwens bezorgd. Tevens wordt gevraagd een extraatje voor het werk in de gemeente af te staan. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een specifieke bestemming aan te geven.
Contactpersoon: Hans en Trudi Stoffer, Ekris 18a, (033) 286 1852, hntstoffer [apenstaartje] kpnplanet.nl

Oud papier actie (OPA)

In Woudenberg wordt door een aantal verenigingen en kerken oud papier verzameld. Hiervoor zijn in januari 2013 door de gemeente Woudenberg papiercontainers huis aan huis verstrekt. Op woensdagavond rijdt er een vuilniswagen door het dorp, waarbij iedere keer 2 á 3 vrijwilligers meelopen om deze containers te legen. De opbrengst van de verkoop, met een door de gemeente Woudenberg gegarandeerde minimum prijs, komt ten goede aan de deelnemende verenigingen en kerken. De ophaaltijden worden in de Schakel en de Woudenberger aangekondigd.
Zin om mee te helpen bij het beladen? Meld je aan bij onze coördinator: H. (Hilbrecht) Haan, hhaan51 [apenstaartje] hotmail.com 06 51368643
Contactpersoon : J.A. (André) van Ginkel, javginkel [apenstaartje] hotmail.com 06 26308950

Jaarlijkse najaarsmarkt

Op de eerste zaterdag in november wordt de jaarlijkse najaarsmarkt van de Voorhofgemeente gehouden.
Behalve veel tweedehands spullen zijn er ook andere activiteiten zoals het rad van fortuin, oliebollenverkoop, een activiteitenplein vol gezellige activiteiten en een veiling van diensten en producten, die rond 12.00 uur gehouden gaat worden. Verder is er een ruim assortiment aan volwassen- en kinderboeken.
In de weken voor de najaarsmarkt komen er medewerkers langs en kunt u lootjes kopen. Wij nemen contact met u op als u een prijs gewonnen heeft.
Kortom, een dag om even langs te komen.
De coördinatie van de najaarsmarkt is in handen van Kees Brandenburg, Sonja van Dijk en Henk van Kruistum.
Wilt u helpen of op een andere manier een bijdrage willen leveren , mail dan naar: sonja.van.dijk [apenstaartje] kpnmail.nl of bel 06 12673553.

 

De kringloopwinkel is ontstaan vanuit de materiaalopslag voor de jaarlijkse rommelmarkt van de Hervormde wijkgemeente ‘Salem’. Vanuit deze opslag bij de familie A. de Greef werd gedurende het jaar reeds het een en ander verkocht. Deze hobby van enkele enthousiastelingen werd steeds omvangrijker, bekender en succesvoller en leidde uiteindelijk in 1995 tot de ingebruikname van een echte winkel aan de Parellelweg 5. Sinds 2 april 2014 zijn wij verhuisd naar Stationsweg Oost 194B.
De openingstijden van de winkel zijn woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 14.30 uur.

De werkzaamheden worden gecoördineerd door een werkgroep, bestaande uit Rinus van Werven (voorzitter), dhr & mevr. Van Hoek (secretaris), Joop van Viegen (penningmeester), Hans Stoffer (techniek), Gerrit (meubelhalcoördinator) en Henny den Besten (winkelcoördinator).
Op vrijdagmiddag halen wij uw goede spullen op; dit wordt gecoördineerd door Gerard Hendriksen, (033) 286 3625. Ook kan er, tegen betaling, aan huis worden bezorgd.
De winkel is tijdens openingstijden bereikbaar op telefoonnummer (033) 286 7292.

Zie ook de website van de kringloopwinkel: www.kringloopwinkelwoudenberg.nl.

De najaarsmarkt wordt gehouden op de eerste zaterdag van november in en rond De Voorhof.

Contactmiddagen

Doorgaans elke tweede dinsdag van de maand wordt er door een aantal dames van de Hervormde/Gereformeerde Kerkgemeenschap ‘De Voorhof’ een contactmiddag georganiseerd.
Inlichtingen: Gerda van 't Foort, Ekris 11, (033) 286 4220

Vervoer naar ziekenhuizen voor bezoek

In bijzondere gevallen kan autovervoer voor bezoek aan ziekenhuispatiënten worden geregeld. Inlichtingen bij uw wijkdiaken.