Verbouwing - Voortgang

Voortgang renovatie

Op zondag 24 september hebben we de voorlopig laatste kerkdienst in onze vertrouwde omgeving van De Voorhof. Wij hopen voor de kerstdagen weer in onze gerenoveerde kerk samen te kunnen komen. Tot die tijd zijn wij welkom bij de Catharina Parochie aan de Willem de Zwijgerlaan. De bedoeling/ is dat wij ook de diensten gaan uitzenden vanaf 1 oktober. Dat moet gebeuren met onze eigen apparatuur omdat de Catharina Parochie zelf niet die faciliteiten heeft. Dat vergt wel een extra inspanning van onze werkgroep Beeld en Geluid in die week, na een week van drukte met The story of Abraham. Meer over hoe het gaat m.b.t. de kerkdiensten na 24 september, hoort u binnenkort via de Kerkenraad en taakgroep Eredienst.

Wij streven ernaar om zo lang mogelijk de zijzalen en met name de Soos beschikbaar te houden voor vergaderingen en verdere samenkomsten zoals ouderencontactmiddagen, sjoelen en het koffiedrinken. Het zal af en toe behelpen zijn, en daarom vragen wij om uw begrip als de beheerder en wij moeten schuiven met beschikbare zaalruimte. Ook doen wij een beroep op u als wij kijken naar hulp bij ondersteunende bouwactiviteiten. Concreet met de vraag om actieve hulp, dit in combinatie met het CVK-bericht m.b.t. de hulp bij vermelde barometer en de bouwfonds mogelijkheid. Het intekenformulier ligt ook in de
hal, en is via de meegezonden link bij de zondagsbriefmail door een ieder te downloaden en digitaal in te vullen.

Wij gaan ervan uit als CVK dat wij bij uw fysieke en financiële ondersteuning, naast de voorgenomen werkzaamheden uit fase 1, nu ook (bijna) alle werkzaamheden uit de gehele fase 2 kunnen oppakken. Kortom, met de steun van de gehele Voorhofgemeente, bouwen wij verder aan de toekomst. Bouwteam CVK Help mee met de verbouwing van De Voorhof! De kosten die we gaan maken kunnen we met z’n allen fors omlaag brengen door allemaal (letterlijk) een steentje bij te dragen; het liefst door met zoveel mogelijk gemeenteleden samen de handen uit de mouwen te steken. Vandaar dat we een barometer voor de verbouwing lanceren.

Samen de handen uit de mouwen

Met alles wat we als gemeente zelf doen besparen we enorm veel kosten, dus alle hulp is welkom. Bent u goed met een sloophamer, of kunt u op een hele nette manier stucloper aanbrengen? Of houdt u van opruimen en wilt u dat eens wat groter aanpakken? Dan is uw hulp van harte welkom! Mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken om fysiek mee te helpen, dan kunt u uw bijdrage uiteraard ook leveren in de vorm van een (extra) gift. Iedere extra inzet en bijdrage betekent dat we meer kunnen doen!

Zo kunt u uw steentje bijdragen

We lanceren een inschrijfformulier waarin u kunt aangeven op welke manier u aan welke activiteit wilt bijdragen. U kunt dit doorgeven door op deze link te klikken, of via het papieren formulier in de bijlage bij de Zondagsbrief. In de hal van De Voorhof zullen ook zowel papieren formulieren als QR-codes met een link naar het online formulier te vinden zijn.