JOP Kids

JOP kids

Wat is JOP KIDS hoor ik je denken?  JOP KIDS is de club voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de Voorhof! Elke 14 dagen is er een JOP KIDS clubavond verdeeld over 2 groepen groep 5/6 en groep 7/8.
Tijdens deze avonden zullen we een bijbels thema behandelen. We gaan hierover met elkaar in gesprek en doen daarnaast activiteiten die bij het thema aansluiten. Denk hierbij aan knutselen, spel of uitdagingen. De oudste groep doet  mee met sirkelslag. En met elkaar vieren we sinterklaas en kerst. We sluiten  het jopkidsseizoen af met een spectaculair kamp. Heb je je nog niet opgegeven en wil je graag meedoen? Stuur een mail naar jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl vermeld je naam, adres, telefoonnummer en op welke school je zit. Dan voegen wij je toe bij de club.

Contactpersonen:
Marten Jan Kooistra, Janneke Smit en Arieene Koelewijn
jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl

Woensdag 30 december hebben we een ontzettend leuke vossenjacht gehad met verschillende kinderen van de Voorhof. 

 I.v.m. de huidige lockdown zullen jopkidsavonden in de soos voorlopig komen te vervallen. Zodra jullie weer naar school mogen, starten ook weer de jopkidsavonden. Hou deze site in de gaten, want we zullen proberen wat alternatieven te bieden. Mochten jullie hierin leuke ideeen hebben dan horen we het  graag!

Alvast voor in de agenda 1 en 2 mei 2021 is het jopkidskamp. 

Schema seizoen 2020-2021 klik op het betreffende rooster voor de avonden.

Dinsdaggroep groep 5 en 6

Donderdaggroep groep 7 en 8

de avonden zijn in de soos van de Voorhof van 19:00u tot 20:00u. De contributie bedraagd 12,50 per seizoen.