JOP Kids

JOP Kids

Wat is JOP KIDS hoor ik je denken? JOP Kids is de club voor kinderen van De Voorhof die in groep 5 t/m 8 van de basisschool zitten! Elke 14 dagen is er een JOP Kids clubavond. JOP Kids is op donderdag van 18.30-19.30 uur in de soos van De Voorhof. Dit jaar is het thema “Ga mee!” Dus, ga je mee naar JOP Kids? 
Tijdens deze avonden zullen we een bijbels thema behandelen. We gaan hierover met elkaar in gesprek en doen daarnaast activiteiten die bij het thema aansluiten. Denk hierbij aan knutselen, spel of uitdagingen.
We spelen met elkaar Sirkelslag; Sirkelslag is het grootste, spannendste en meest interactieve spel tussen kindergroepen en jeugdgroepen uit heel Nederland. Pak je tas in, trek goede schoenen aan en ga mee op pad! Wat ga je allemaal tegenkomen onderweg? Durf jij het avontuur aan te gaan en de stap te zetten? Ga mee en ontdek hoe jij het verschil kunt maken! 
Op 30 november vieren we Sinterklaas. Donderdag 14 december maken we hapjes voor de kerstborrel. Ouders zijn dan van harte welkom tussen 19.30-20.00 uur.

Heb je zin om met ons mee te gaan? Stuur een mail naar j [apenstaartje] nnekesmit.nl vermeld je naam, adres, telefoonnummer en op welke school je zit. Dan voegen wij je toe bij de JOP Kids. 

Donderdag 28 september ben je van harte welkom voor de eerste JOP Kids. Voor je ouders staat er een kopje koffie/thee klaar. Dan krijgen zij ook te horen wat we gaan doen!

Contactpersonen:
Marten Jan Kooistra, Rob Koelwijn, Marloes Boshuis en Janneke Smit
j [apenstaartje] nnekesmit.nl