JOP Kids

JOP kids

Wat is JOP KIDS hoor ik je denken?  JOP KIDS is de club voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de Voorhof! Elke 14 dagen is er een JOP KIDS clubavond verdeeld over 2 groepen groep 5/6 en groep 7/8.
Tijdens deze avonden zullen we een bijbels thema behandelen. We gaan hierover met elkaar in gesprek en doen daarnaast activiteiten die bij het thema aansluiten. Denk hierbij aan knutselen, spel of uitdagingen. De oudste groep doet  mee met sirkelslag. En met elkaar vieren we sinterklaas en kerst. We sluiten  het jopkidsseizoen af met een spectaculair kamp. Heb je je nog niet opgegeven en wil je graag meedoen? Stuur een mail naar jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl vermeld je naam, adres, telefoonnummer en op welke school je zit. Dan voegen wij je toe bij de club.

Contactpersonen:
Marten Jan Kooistra, Janneke Smit en Arieene Koelewijn
jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl

Dinsdag 27 oktober en donderdag 29 oktober is er weer jopkids!

We gaan het met elkaar hebben over genesis 3, het paradijs. We hebben mooie gespreksvragen bedacht en spelletjes uitgezocht die bij het thema passen. 

De meeste kinderen hebben de contributie al betaald, een aantal nog niet. Willen jullie dit tijdens de clubavond meenemen?

Tot dinsdag of vrijdag!

Groeten van Janneke en Arieene (dinsdag)  Marten en Louise (donderdag)

Afgelopen keer mochten alle kinderen een tablet, laptop of telefoon meenemen. We hadden 10 vragen bedacht, waarop de kinderen via zoekopdrachten op google antwoorden konden vinden. Dat zag er zo uit:

  

Leiding gezocht:
Met name voor de donderdaggroep zijn wij hard op zoek naar leiding die samen met Marten de clubavonden kan leiden. Mocht je het leuk vinden om ook voor te bereiden dat kan, maar dat is geen must. We zijn al blij als er mensen zijn die op de avond zelf kunnen helpen. Geef je op bij Arieene op nummer 06-30900657 of via jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl 

Schema seizoen 2020-2021 klik op het betreffende rooster voor de avonden.

Dinsdaggroep groep 5 en 6

Donderdaggroep groep 7 en 8

de avonden zijn in de soos van de Voorhof van 19:00u tot 20:00u 

Afsluiting seizoen 2019-2020:

in twee groepen werd er een vlot gebouwd dit deden de kinderen met wat hulp helemaal zelf.

 Uiteindelijk kon het vlot echt varen! 

filmpje vlotvaren

We sloten de avond af met friet eten in de Voorhof