JOP Kids

JOP kids

Wat is JOP KIDS hoor ik je denken?  JOP KIDS is de club voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de Voorhof! Elke 14 dagen is er een JOP KIDS clubavond verdeeld over 2 groepen groep 5/6 en groep 7/8.
Tijdens deze avonden zullen we een bijbels thema behandelen. We gaan hierover met elkaar in gesprek en doen daarnaast activiteiten die bij het thema aansluiten. Denk hierbij aan knutselen, spel of uitdagingen. De oudste groep doet  mee met sirkelslag. En met elkaar vieren we sinterklaas en kerst. We sluiten  het jopkidsseizoen af met een spectaculair kamp. Heb je je nog niet opgegeven en wil je graag meedoen? Stuur een mail naar jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl vermeld je naam, adres, telefoonnummer en op welke school je zit. Dan voegen wij je toe bij de club.

de avonden zijn in de soos van de Voorhof van 19:00u tot 20:00u. De contributie bedraagd 12,50 per seizoen. 

Contactpersonen:
Marten Jan Kooistra, Janneke Smit en Arieene Koelewijn
jopkids [apenstaartje] pkndevoorhof.nl

dinsdag 13 april en donderdag 15 april gaan we steppen met jopkids!

Madventure en stepteam "versekip.nl" bieden ons de mogelijkheid om kennis te maken met de stepsport. We gaan deze avond een klein rondje steppen en wat leuke oefeningen doen op de step. Er is in Woudenberg een echte stepvereniging waar je deze leuke sport kan beoefenen. De trainer van de vereniging gaat ons een echte steptraining geven. LET OP! WE STARTEN DEZE AVOND OM 19:00u BIJ DE CAMP!! Op de donderdagavond gaan we samen steppen met de jeugd van de stepvereniging. Voor de steps en helm wordt gezorgd. 
Qua kleding is het volgende handig:
-een strakke broek (die wel lekker zitwink)
-lage (sport)schoenen
-bovenkleding in laagjes zodat je iets aan/uit kan trekken als je het te koud/te warm krijgt. 

-de steps hebben geen bidonhouder, mocht je drinken mee willen nemen dan kun je dit het beste meenemen in een klein rugzakje. 

Met dank aan: (klik op de plaatjes voor meer info.)

Jopkids kamp

In goed overleg met YMCA is besloten het jopkidskamp te verplaatsen van 1 en 2 mei naar 11 en 12 september. Er komen mogelijk versoepelingen aan, maar dit horen we pas 2 weken voor we op kamp zouden gaan. Voor ons is het dan te kort dag om het kamp te organiseren. De kinderen uit groep 8 die dit jaar hebben mee gedaan en eind van dit seizoen afscheid nemen zijn van harte welkom om met ons mee te gaan.  We hebben gekozen voor 11 en 12 september, omdat dit ook het startweekend van de Voorhof is. Het zou mooi zijn als we op zondag het kamp kunnen eindigen bij de activiteiten die dan georganiseerd worden door de Voorhof. Hoe dit er allemaal precies uit gaat zien? Daar gaan we ons als jopkidsleiding over buigen en daar komen we bij jullie op terug.