Noveen: 9 dagen een kort en krachtig gebed voor de Startzondag

Op 9 september houden we in De Voorhof de startzondag: het begin van alle activiteiten in het komende seizoen. We combineren de Startdag dit jaar met Kerkproeverij: een actie waarbij kerkgangers anderen (vrienden, kennissen, buren, collega's) uitnodigen om eens mee te gaan naar een dienst of activiteit in hun kerk/gemeente, om daar iets te 'proeven' van kerkgemeenschap en geloof.

Bidden ter voorbereiding
Gods hulp is daarbij onontbeerlijk. In de bijbel lezen we dat er voor belangrijke gebeurtenissen vaak gebeden of gevast wordt ter voorbereiding, bezinning en om Gods aangezicht te zoeken. Daarom vragen wij u/jou om van 1 tot 9 september 9 dagen lang een kort gebed te bidden, ieder op zijn eigen tijd en plaats. God vraagt van ons gebed en geloof zodat Hij Zijn werk in en door ons heen kan doen vóór en op de Startzondag en natuurlijk ook in het komende seizoen.

Wie nodigt u uit?
Na afloop van de kerkdiensten op 17 en 24 juni werden pauwenveren uitgereikt, met daaraan een kaartje om mensen uit te nodigen voor de Startzondag. Wie nodigt u/jij uit om u mee te gaan? Dat kan best lastig zijn. In deze folder staan de korte gebeden en tips voor het uitnodigen. Ook is er een kinderfolder.

Filmpje
Via deze link kunt u een filmpje bekijken over uitnodigen.