ZWO: Ethiopië (update 6)

logo Stichting Gaan en Doenlogo ZWO

Zondag 7 april start het project van ZWO, tot en met Pinksteren. Ethiopië, samen met de Stichting Gaan en Doen. Het project staat voor verbondenheid met Ethiopië. Verbondenheid met kinderen en kansen door middel van een school in een gebied waar onderwijs aan kinderen niet vanzelfsprekend is. Met de gemeenschap in het dorpje Aleltu wordt gebouwd aan toekomst voor de toekomst.

Ethiopian Post:
ZWO verzorgt vanaf deze zondag iedere week een Ethiopian Post. Iedere week veel info om de verbondenheid met ons project te onderstrepen en u thuis de gelegenheid te geven mee te leven. De melkbus is op ludieke wijze aanwezig en zal samen met de Zendingsbus voor het project beschikbaar zijn. Ieder week volgt een financiële update direct na de collecte.

Klik hier voor Ethiopian Post nummer 1
Klik hier voor Ethiopian Post nummer 2
Klik hier voor Ethiopian Post nummer 3
Klik hier voor Ethiopian Post nummer 4
Klik hier voor Ethiopian Post nummer 5
Klik hier voor Ethiopian Post nummer 6
Klik hier voor Ethiopian Post nummer 7

Ethiopische koffie:
Zondag 14 april is er na de dienst Ethiopische koffie. Even geen Nederlands bakkie, maar nieuwe geuren en smaken. Tevens zal Weiynwa een demonstratie geven van een Ethiopische koffieceremonie, direct na de dienst. Deze koffiesensatie kost € 1 per kopje en komt ten goede aan ons project, vergeet u daarom geen geld of extra bonnen mee te nemen.