Doe mee aan de Muskathlon@home!

Uitnodiging zaterdag 26 juni

Kinderen in armoede, dat raakt ons hart. Daarom willen wij in beweging komen en meedoen aan de muskathlon@home

En jij kunt meedoen door € 1,60 of een veelvoud daarvan als gift te geven en/of door mee te bewegen op 26 juni.

Je mag kiezen tussen wandelen, fietsen, mountainbiken, steppen, hardlopen, zwemmen. Kies uit één van de Muskathlon1euro60-routes of een eigen route (1,6 / 16 / 160 km of een veelvoud hiervan) en kies tijdstip naar eigen keuze of spreek af met anderen.

En mooi als jij in jouw netwerk ook weer mensen op de hoogte brengt van deze uitnodiging zodat die ook de gelegenheid geboden wordt om mee te doen.

Ons gezamenlijk doel is zoveel mogelijk maal € 1,60 in te zamelen omdat op dit moment 689 miljoen mensen in extreme armoede leven, zij moeten met hun gezin rondkomen van minder dan € 1,60 per dag.

Doneer meteen via https://home.muskathlon.nl/deelnemers/muskathlon-1euro60

Om mee te doen met het team '1euro60' van Woudenberg & Omstreken meld je aan via home.muskathlon.nl. Kies voor team '1euro60' als je mee wilt doen met het team van Woudenberg & Omstreken. Na aanmelding krijg je een welkomstpakket thuis gestuurd met handig promotiemateriaal én gratis sportsokken! Stuur ook even een email naar muskathlon1euro60 [apenstaartje] gmail.com, dan kunnen we met elkaar routes delen en afspraken maken. Wil je telefonisch contact stuur dan een email met je telefoonnummer.

Woudenbergers & Omstreken voor gerechtigheid hoopt op jouw deelname.

Arieene, Jaap, Jannette, Ronald