Kerstwensboom bij De Voorhof

Heb je het al gezien? Bij het kerkgebouw van de Protestantse Gemeente De Voorhof (Nico Bergsteijnweg 139) staat een kerstboom; we noemen het "de Kerstwensboom". In deze corona tijd wordt er veel gewandeld in Woudenberg, neem de boom eens op in de route!

Vanaf 12 december mogen er wensen in de boom gehangen worden; wat zou het mooi zijn als de boom vol komt te hangen met kerstwensen! Wil je iemand ‘in het licht' zetten? Nodig die persoon dan uit om eens samen naar de boom te lopen en hang een kaartje met de wens in de boom.  Een mooi moment om met iemand te delen.  

Zelf een wens voor iemand anders in de boom hangen kan natuurlijk ook. Wanneer u op het kaartje zet voor wie de wens bedoeld is, dan zorgen wij dat deze bij die persoon wordt bezorgd wanneer de boom wordt weggehaald op 28 december. Vertel iemand ook dat je aan hem/ haar hebt gedacht en een wens in de boom hebt gehangen, dat kan net een lichtpuntje zijn in deze donkere tijd.

Bij de boom staat een bak met kaartjes en lintjes die gebruikt mogen worden. Wanneer u zelf een kaart meeneemt doe daar dan een plastic zakje omheen zodat het weer geen schade aanricht.
Houdt u wel rekening met de 1,5 meter afstand van elkaar vanwege de corona-pandemie. Hou het mondkapje bij de hand en gebruik deze, als dat nodig is.

Wilt u nog even met iemand verder praten? Dat kan, op donderdagochtend (van 10-12) en vrijdagochtend van 9-11 is de kerk open. Op donderdagochtend  is er ook een predikant aanwezig.
Helaas is vanwege de verscherpte coronamaatregelen de kerk niet open op de noemde tijdstippen.

We hopen dat we met deze kerstwensboom een nieuwe traditie starten in Woudenberg: laten we elkaar het goede toewensen.