Aanmelden Hagenpreek 6 september, manege Groenewoude

Wat mag u verwachten? In elk geval een openlucht kerkdienst m.m.v. alle muzikanten, zangers en zangeressen die u in de afgelopen maanden op uw scherm voorbij zag komen. Verder een schouwspel dat stamt uit de tijd van de hagenpreken. Compleet met 16e-eeuwse kleding en paarden.
Wat verwacht de organisatie? Veel bezoek, zowel van gemeenteleden van De Voorhof als van de Catharinakerk. En dat u blijft voor een kop koffie en meedoet aan een eenvoudige lunch.
 
Waar moet u op rekenen? Dat de organisatie nauwlettend toeziet op het volgen van de coronamaatregelen.

Wat moet u doen? Als u deze hagenpreek wilt bijwonen, meidt u zich dan vanaf heden aan bij onze scriba: scribaat [apenstaartje] pkndevoorhof.nl of per tel.: 06 52063119. Wij vragen uw naam, telefoonnummer, met hoeveel u komt en of u meedoet aan de lunch.
 
Op 6 september is het terrein om 9.15 uur open en bent u welkom. Op deze wijze proberen we de binnenkomst van bezoekers zo veel mogelijk te spreiden. Geef u vanaf dat moment over aan datgene wat u beleeft. U wordt bijna persoonlijk begeleid van binnenkomst tot zitplaats.
 
Uw kinderen zijn we ook niet vergeten. Na het kindermoment in de dienst gaan zij een eigen programma volgen. Laat ze vooral meekomen, maar niet in hun mooiste kleren. Ook voor hen wordt het een unieke belevenis.
 
Tijdens elke kerkdienst vindt er een collectemoment plaats. Hat zal duidelijk worden aangegeven wanneer dat is. Deze keer is er 1 (één) collecte. Deze collecte zal verdeeld worden tussen De Voorhof en de Catharinakerk.
 
Over veiligheidsmaatregelen is intensief nagedacht. Wat het organiserend team kon doen , is gedaan. Het lukt echter niet zonder uw medewerking. En dat is de belangrijkste kant van uw veiligheid. Blijf tijdens de gesprekjes afstand van elkaar bewaren. Maak elkaar er ook opmerkzaam op.
 
Plaats van handeling is op een bijzondere locatie, namelijk bij manege Groenewoude, Ekris 38, Woudenberg. Bij slecht weer is daar ook een binnen locatie beschikbaar.