Kleine attentie voor examenkandidaten

Normaal gesproken vinden in deze periode de examens plaats of zijn ze net achter de rug en zijn ook de scholieren uit Woudenberg in spannende afwachting van hun uitslag. Dit jaar is het echter niet normaal en zijn er geen centrale examens. Toch wil de taakgroep JOP ook dit jaar, net als andere jaren, de examenkandidaten een kleine attentie geven. Zij staan op het punt om hun (middelbare) schoolperiode af te sluiten en staan wellicht aan de start van een nieuwe uitdaging, zoals studie of werk.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat scholieren niet geslaagd zijn en volgend jaar opnieuw examen moeten doen. In alle gevallen willen we deze jongeren vanuit taakgroep JOP een kleine attentie geven.
Kent u een examenkandidaat, dan ontvangen we graag zijn/haar naam en adres. Taakgroep JOP zal dan begin/half juni een kleine attentie door de bus doen. Alvast dank namens taakgroep JOP!

Namen en adressen doorgeven kan naar Jaap&Hilde de Ronde. email: hberk2000 [apenstaartje] hotmail.com. telefoon: 0633168152