Voorjaarsboekenmarkt gaat niet door

Helaas gaat ook de boekenmarkt, door het uitbreken van het coronavirus niet door.

Op zaterdag 2 mei zal de jaarlijkse voorjaarsboekenmarkt gehouden worden in de Voorhof van 9:30 uur tot 15:00 uur. Net zoals voorgaande jaren is er een groot aanbod van boeken, cd's, lp's en dvd's en dit alles op genre gesorteerd.

Kinder- en jeugdboeken, romans, informatieve boeken over o.a. geschiedenis, landen en volken, religie, kunst. En ook poëzie, literatuur voor 1960, plaatjesalbums, en nog veel meer kunt u vinden op de verschillende tafels. In de hal een aantal tafels met bijzondere boeken en een kleine tafel Varia, daarop boeken en boekjes die niet echt passen bij een bepaald genre maar die wij wel graag laten zien.

Naast boeken ook muziek & films
En natuurlijk weer bakken vol "muziek" en film. Pop en klassiek, jazz en Nederlandstalig, geestelijke liederen, orgel, familiefilms, avonturenfilms, etc. Het is er allemaal.

75 jaar bevrijding
Dit jaar vieren wij 75 jaar bevrijding en daar besteden wij ook aandacht aan. Een ruime verzameling boeken die op één of andere manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. Ook vindt u boeken over Nederlands Indië. Extra aandacht ook voor Vlaamse literatuur, de schrijver Vestdijk, boeken over Friesland en een aantal mooie atlassen.

Koffie & thee staan klaar
En dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om in de hal even een kopje koffie of thee te drinken met daarbij iets lekkers. Ondertussen geniet u van de gezellige drukte van de boekenmarkt.

Wij zien u graag op 2 mei in De Voorhof aan de Nico Bergsteynweg 139
Tijd: 9:30 - 15:00 uur.

De boekencommissie