Volley-feest-bal

Volleybaltoernooi recreatief hoog en laag

Op zaterdagavond 15 februari is er weer een Volley Feest Bal voor het goede doel.

Iedere keer is het een groot succes. Een gezellig toernooi waarbij maar liefst 20 teams in de categorieën hoog én laag zich van hun sportieve kant lieten zien. Doe jij dit jaar mee? Vorm zelf een team of doe mee met de andere enthousiaste teamleden van de Voorhof en geef je individueel op.

Samen volleyballen voor een goed doel. Het toernooi start om 19.00 uur in Sporthal 'De Camp' in Woudenberg.

Een recreatief toernooi, waar iedereen aan mee kan doen. Bedrijven, buren, vrienden, familie, verenigingen worden opgeroepen om een team te vormen. Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk. Voor iedereen die van activiteit en gezelligheid houdt, wordt deze avond een feest.

Aanmelding zo spoedig mogelijk maar uiterlijk woensdag 5 februari, bij voorkeur per e-mail. Geef ook aan of je recreatief laag of hoog speelt.

Elk team heeft minimaal 2 dames in het veld staan en bij de recreanten laag tevens maximaal 2 nevobo leden. Minimum leeftijd is 13 jaar. De kosten bedragen € 10,-- p.p.

De opbrengst gaat naar Choices. Daniëlle schrijft: “In 2015 heb ik de andere kant van Zuid-Afrika als vakantieland gezien. Ik vond het schrijnend om te zien dat er goede ziekenhuizen en zorginstellingen zijn, maar dat deze plekken alleen toegankelijk zijn voor een klein gedeelte van de bevolking. Vandaaruit ontstond bij mij het verlangen om mij dienstbaar te stellen aan een organisatie die iedereen wil helpen ongeacht huidskleur, cultuur, leeftijd of religie.” Danielle werkt nu bij Choices, een crisis zwangerschapscentrum. Choices biedt hulpverlening aan zwangere vrouwen die vanwege hun levensomstandigheden een abortus overwegen. De vrouwen bevinden zich in een crisissituatie en vaak wordt een abortus als enige oplossing gezien. Choices wil er zijn voor deze vrouwen en met hen zoeken naar mogelijke alternatieven.

Locatie: Sporthal 'De Camp', De Bosrand 17, Woudenberg
Opgave en informatie bij voorkeur per email: volleyfeestbal [apenstaartje] gmail.com / Jannette Maijen 06-11286220