Kerstkuier

Op 22 december kan iedereen meelopen in de kerstkuier. Er is weer een schitterende route uitgezet langs prachtige taferelen van het kerstverhaal. De start is tussen 18.00 en 19.30 uur vanaf de Jan Ligthartschool. Ongeveer om de 7 minuten zal er een groep van 35-40 personen starten. Heel veel vrijwilligers hebben zich ingezet om er weer een mooie editie van te maken. 

Prachtig verlichte route
Het verzamelpunt voor de Kerstkuier is de parkeerplaats achter de Catharinaparochie en Jan Ligthartschool. Daar worden groepen samengesteld, deze groepen vertrekken om de 7 à 8 minuten tussen 18.00 en 19.30 uur.
Als u vanaf de Maarsbergseweg de Willem de Zwijgerlaan in gaat, rijdt u recht op de Chatharinakerk aan, u slaat rechtsaf en de parkeerplaats is meteen links. Vandaar starten we en lopen we de door honderden waxinelichtjes in potjes verlichte route en komen langs mooie plekken en 11 taferelen van het kerstverhaal. Voor het geheel heeft u inclusief stops ongeveer een uur nodig. Het belooft weer een prachtig gebeuren te worden.

Mis het niet en doe mee aan de kerstkuier op 22 december.