Boeken- en platenmarkt

Op zaterdag 4 mei is er voor de twaalfde keer weer een boekenmarkt in De Voorhof. En naast boeken, zijn er ook LP’s en CD’s te verkrijgen. De hele kerk is dan omgetoverd tot een geweldige winkel van duizenden boeken, platen en CD’s. Alleen al om die gezellige drukte te zien, is het een reden even te komen kijken.

Het voorjaar komt eraan. Dus is het nu de tijd voor de tuin, vakantieplannen, fietstochten en lekker zitten met een boek in de tuin. Wist u dat er op de boekenmarkt allerlei boeken zijn die u kunnen helpen bij al die voorjaars-activiteiten? Boeken over tuinieren in alle maten en soorten, vijvers aanleggen, vakantieboeken, reisgidsen, prachtige romans of detectives.
 
U kunt kiezen uit meer dan vijftienduizend boeken, naar genre gesorteerd. Er is bijvoorbeeld heel veel moois op het gebied van kunst, literatuur, topografie, religie en filosofie. Ook boeken over de laatste wereldoorlog en Nederlands Indië hebben een speciale plaats en natuurlijk is er ook deze keer weer een enorme selectie kinderboeken. Maar ook onze platen en CD’s zijn op genre gesorteerd. Daar kunt u bijna alles vinden wat u zoekt, zoals bijv. pop, klassiek of Kerkmuziek. En dat alles voor een zeer interessante prijs.
 
Wanneer: zaterdag 4 mei 2019
Tijd:          9.30 – 15.00 uur
Waar:       De Voorhof, Nico Bergsteijnweg 139