Aanmelden Talenten

De Taakgroep ZWO zet zich dit jaar in voor de straatkinderen in Medellín in Colombia. Daarvoor zoeken wij mensen met talenten. Op 15 en 29 mei houden wij een avond waarop u/jij talenten kunt delen met anderen.

Het doel Hulp aan Straatkinderen in Colombia
Voor een kind op straat zijn de vooruitzichten niet zo best. Gelukkig zijn er mensen die zich om deze kinderen bekommeren en ze de mogelijkheid geven hun talenten te laten ontwikkelen o.a. via een voetbalschool, een muziekgroep, een handwerkprojecten en een straatkinderenkrant. Op deze manier leren ze vaardigheden die hen verder op weg helpen in het leven. Spelenderwijs leren de kinderen om zich in te zetten, zich aan regels te houden, te communiceren en conflicten op te lossen. Zo krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf en in anderen.

Mensen gezocht voor naaiatelier en strijkservice
Wat wij nu zoeken zijn gemeenteleden die hun talenten in willen zetten om daarmee geld te verdienen waarmee dit project in Colombia gesteund kan worden. In het verleden hebben we een naaiatelier gehad in de Voorhof, dat zouden we graag weer eens willen organiseren op woensdagavond 15 en 29 mei as. Hiervoor zoeken we mensen die handig zijn met de naaimachine voor kleinere reparaties, zoals losse naadjes, een broek inkorten, kinderbroekjes repareren, enz. Ook zoeken we mensen voor de strijkservice. We hebben al een aantal dames bereid gevonden, maar we zoeken er nog wat bij (heren mag ook!).

Spaar uw kledingreparaties en strijkwerk op voor het goede doel!
Daarnaast vragen we de niet zo handige gemeenteleden om hun klusjes op te sparen! En als u/je geen zin hebt in de strijk? Neem alles mee op 15 mei en 29 mei naar de Voorhof! We vragen een kleine vergoeding en de opbrengst gaat naar het project in Colombia.

Nog meer talenten gezocht
Daarnaast zoeken we mensen met een talent, die daar graag meer over willen vertellen, laten zien of uitleggen aan andere gemeenteleden in de vorm van een workshop, lezing, wandeling, of wat u ook kunt bedenken. Laat uw creativiteit erop los. Of stel dat u iemand met een bepaald talent zoekt om u te helpen, dat mag natuurlijk ook. De opbrengst is ook in dit geval bestemd voor het project. Dit willen we ook doen op woensdagavond 15 en 29 mei.
 
Wilt u ons helpen om van deze actie een succes te maken? Meldt u vandaag nog aan en stuur een e-mail naar ZWO [apenstaartje] pkndevoorhof.nl.
Geef u op vóór 4 mei as.