Gezocht talent voor straatkinderen in Colombia

Voor een kind op straat zijn de vooruitzichten niet zo best. Gelukkig zijn er mensen die zich om deze kinderen bekommeren en ze de mogelijkheid geven hun talenten te laten ontwikkelen o.a. via een voetbalschool, een muziekgroep, een handwerkprojecten en een straatkinderenkrant. Op deze manier leren ze vaardigheden die hen verder op weg helpen in het leven. Spelenderwijs leren de kinderen om zich in te zetten, zich aan regels te houden, te communiceren en conflicten op te lossen. Zo krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf en in anderen.
 
Gezocht
Wat wij nu zoeken zijn gemeenteleden die hun talenten in willen zetten om daarmee geld te verdienen waarmee dit project in Colombia gesteund kan worden. In het verleden hebben we een naaiatelier gehad in de Voorhof, dat zouden we graag weer eens willen opzetten in de periode tussen Pasen en Pinksteren. Het gaat om een aantal avonden waarvoor we mensen zoeken die handig zijn met de naaimachine.
 
Daarnaast zoeken we mensen met een talent, die daar graag meer over willen vertellen, laten zien of uitleggen aan andere gemeenteleden in de vorm van een workshop, lezing, wandeling, of wat u ook kunt bedenken. Laat uw creativiteit erop los. Of stel dat u iemand met een talent zoek om u te helpen, dat mag natuurlijk ook. De opbrengst is ook in dit geval bestemd voor het project.
 
Vindt u het leuk om hieraan mee te werken, meldt u aan bij de leden van ZWO in de hal of stuur een e-mail naar ZWO [apenstaartje] pkndevoorhof.nl.