Voedselbank: December 2018

Twee  mannen die deze maand weer eventjes ’de baard in de keel’ krijgen. Wat heeft dat nu met de Voedselbank te maken? Helemaal niets. Geen idee. Het is  net als in  een preek.  Dan heb je soms ook zo‘n onverwachte gedachte van: wat zou die daar nu mee bedoelen? Laten we zeggen; zo lang u leest is de aankondiging STILTE s.v.p. overbodig. Kortom; hebben we uw aandacht te pakken?

 Want daar  gaat het om. U wordt verzocht het even te pakken. Vis- en vleesproducten  in blik of stevigeglasverpakking. Met een glans van Kerstsfeer er over heen. Gewoon  lekker dus. En als u  niets naar tevredenheid kunt vinden mag een toetje ook. Bijvoorbeeld gemengd fruit in blik, ananas schijven, peertjes, enz. Kerstfeest voor de mensen die afhankelijk zijn  van de voedselbank.

Voor de mensen in welbehagen zou ik bijna zeggen. Maar dat ’feest’ gaat helaas niet op. Maar wél willen toch allemaal dat sfeertje  ‘proeven‘. Kunnen we toch met zijn allen be-amen?
Namens de Voedselbank hartelijk dank voor uw  fantastische bijdrage, ook dit jaar weer en wenst u gelukkige en gezegende feestdagen.