Solidariteitsmaaltijd

De jaarlijkse oecumenische solidariteitsmaaltijd staat gepland voor 21 maart 2018. U bent van harte uitgenodigd. Samen eten en ontmoeten in de tijd die aan Pasen vooraf gaat. Mocht u een passend gedicht, een mooi lied of tekst die u aanspreekt willen delen is daar alle gelegenheid voor.

Tijdens de solidariteitsmaaltijd, een sobere vegetarische maaltijd, zonder een  toetje, staan we stil bij het project dat de  H. Catharinakerk ondersteunt in de vastenactie.
De zusters van Onze Lieve Vrouw van Amersfoort zetten zich al jaren in om kinderen uit de armste wijken van Blantyre (Malawi) onderwijs te geven. Zo zorgen ze ervoor dat ook deze kinderen een toekomst hebben. Met de opbrengst van de Vastenactie 2016 is inmiddels een nieuw schoolgebouw gebouwd. Met het geld dat dit jaar wordt opgehaald kan de school ook goed worden ingericht met tafels, stoelen, schoolborden en leermiddelen.

Uw bijdrage door uw aanwezigheid of gift wordt zeer op prijs gesteld.

Opgeven kan bij Angelique Martina, a.martina [apenstaartje] xs4all.nl en Alette van de Lagemaat avdlagem [apenstaartje] kpnmail.nl, 0612949866
Wanneer: 17.30 uur,  
Waar: De Voorhof