Nieuwe website! (update 2)

Update 2: de sortering van de nieuwsberichten is gewijzigd. Vanaf nu staan de activiteiten die als eerste zullen plaatsvinden bovenaan. Hoe hoger een bericht dus op deze pagina staat, hoe eerder het plaatsvindt.

Zoals u ziet, is de website vernieuwd. Dit was nodig, omdat de oude website niet aan onze wensen voldeed. We hebben hard gewerkt om onze oude website qua functionaliteit te evenaren en zelfs te verbeteren.

Zoals bij elke nieuwe website, of bij elk nieuw product, zitten er nog kinderziektes in. De komende weken hopen we alle problemen te verhelpen en wensen mee te nemen om de website nog beter te maken. Op dit moment werken de (inlog)accounts voor de taakgroepleden tijdelijk niet. We hopen deze komende week weer te activeren.
Daarnaast blijken ook enkele afbeeldingen niet zichtbaar te zijn. En tot slot ziet de website er in Internet Explorer 8 er niet altijd goed uit. Op andere (modernere) browsers gaat het allemaal een stuk beter.

Mocht u nog op- of aanmerkingen, tips en/of tops, vragen of mededelingen hebben, dan horen wij dat graag. U kunt contact opnemen via onze contactpagina. (De bestemming van het contactformulier kunt u invullen bij 'Categorie'; deze wordt nog uitgebreid.