Jeugdwerk in juni

zaterdag 29 juni 2024 00:00
5 days remaining

Jeugdwerk in juniEke zondag oppasdienst: tijdens de kerkdienst is er oppas voor de allerkleinsten. Spelen en plezier staan voorop: de kleintjes zijn welkom in onze kerk.

  • 2 juni: familie- en overstapdienst: Elke eerste zondag van de maand is er familiedienst. Deze keer met overstappers en doopbordjes, dus extra speciaal.
  • 9 juni: kindernevendienst: Voor alle kinderen van groep 1 tot en met 8. We lezen een bijbelverhaal en daarna is er een verwerking. Dit kan een activiteit of een knutsel zijn.
  • 16 juni: Kindernevendienst en JOP Basics: Kindernevendienst en daarnaast JOP Basics voor alle kinderen uit groep 7 en 8.
  • 23 juni: kindernevendienst: Voor alle kinderen van groep 1 tot en met 8. We lezen een bijbelverhaal en daarna is er een verwerking. Dit kan een activiteit of een knutsel zijn.
  • 29 juni: Klimbos: The sky is the limit? Lekker klimmen en klauteren en daarna samen eten. Voor alle jongeren van 12 t/m 16 jaar.
  • 30 juni: kindernevendienst: Voor alle kinderen van groep 1 tot en met 8. We lezen een bijbelverhaal en daarna is er een verwerking. Dit kan een activiteit of een knutsel zijn.

Voor elke zondag van 13 juli tot en met 18 augustus: Kinderkerk op wielen: Deze zondag staat de kinderkerk op wielen voor je klaar! Pak materiaal uit de kist. Neem dit gerust mee de kerkzaal in of ga lekker in de hal zitten en ga lekker zelf aan de slag. Er is geen begeleiding vanuit de kerk, dus we gaan ervan uit dat je (groot-)ouders, oom, tante etc. je helpen. Laat je de kist weer netjes achter? Bedankt!