Kerkbalans 2021

Verrassing en verwachting

Zoals u van ons gewent bent komen we ook nu weer in januari naar u toe met de actie Kerkbalans. In deze onzekere tijd volgen de verrassingen en verwachtingen elkaar in snel tempo op. Daarom hebben we deze woorden ook als thema gekozen.

In de folder noemen we een aantal belangrijke punten en een beknopt overzicht waar het geld aan wordt uitgegeven en wat onze inkomstenbronnen zijn.

We hopen dat u ook deze keer weer mee doet, zowel aan de actie Kerkbalans 2021 als aan de € 2,- actie.

Wij wachten gespannen af. Krijgen we het begrootte bedrag inclusief het nadelig saldo toegezegd? Dat zou een enorme verrassing voor onze gemeente zijn!
 

Namens het CvK

Dirk Jan de Kruijf


Door gebruik te maken van het digitale toezeggingsformulier neemt u de vrijwilligers die kerkbalans rondbrengen veel werk uit handen. Wanneer u op onderstaande link klikt opent het toezeggingsformulier. Er wordt hier eerst gevraagd om uw postcode, huisnummer, geboortedatum en registratienummer in te vullen. Het registratienummer staat in de brief of e-mail die u van ons heeft ontvangen voor de actie kerkbalans.

Klik hier voor het toezeggingsformulier

Als u het registratienummer niet meer kunt vinden open dan het toezeggingsformulier en klik daar op de link ‘Ik ben mijn registratienummer kwijt’. Als u daar het e-mailadres gebruikt dat bij de Voorhof bekend is ontvangt u enkele ogenblikken later een e-mail met uw registratienummer. Als het gebruikte e-mailadres bij de Voorhof nog niet bekend is zal het kerkelijk bureau het registratienummer z.s.m. naar u toe mailen.