Kerkbalans 2022

Samen bouwen aan een veelkleurige Voorhofgemeente

Zoals u van ons gewent bent komen we ook nu weer naar u toe met de actie Kerkbalans. Dankzij uw jaarlijkse bijdrage blijft de PG De Voorhof een plek van betekenis, verbinding en ontmoeting.

Kerkbalans 2022 is dit jaar opgesplitst  in 3 delen:

  1. Actie Kerkbalans;
  2. € 2,- actie;
  3. Steentjesactie, deze vindt u in de eerste week van januari in uw brievenbus

In de folder is een toelichting te lezen over alle drie de acties.

Onze kerk heeft een ANBI status, waardoor uw gift tot op zekere hoogte aftrekbaar is van de belasting.

Geef wat uw hart u ingeeft en uw portemonnee toelaat.

Namens het CvK,

Dirk Jan de Kruijf
 


Door gebruik te maken van het digitale toezeggingsformulier neemt u de vrijwilligers die kerkbalans rondbrengen veel werk uit handen. Wanneer u op onderstaande link klikt opent het toezeggingsformulier. Er wordt hier eerst gevraagd om uw postcode, huisnummer, geboortedatum en registratienummer in te vullen. Het registratienummer staat in de brief of e-mail die u van ons heeft ontvangen voor de actie kerkbalans.

Klik hier voor het toezeggingsformulier voor Kerkbalans

Als u het registratienummer niet meer kunt vinden open dan het toezeggingsformulier en klik daar op de link ‘Ik ben mijn registratienummer kwijt’. Als u daar het e-mailadres gebruikt dat bij de Voorhof bekend is ontvangt u enkele ogenblikken later een e-mail met uw registratienummer. Als het gebruikte e-mailadres bij de Voorhof nog niet bekend is zal het kerkelijk bureau het registratienummer z.s.m. naar u toe mailen.